Persondatapolitik

Billede ag GDPR

Fra den 25. maj 2018 vil hele Europa have en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

De væsentligste ændringer i persondataforordningen er, at du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke. Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Ny persondatapolitik
Det er vigtigt for os hos Resen – Humlum kirker, at vi beskytter vores brugeres personoplysninger og overholder reglerne i forordningen. Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik.

Persondatapolitikken er relevant for dig, da du har afgivet de nødvendige personlige oplysninger til Resen – Humlum Kirker i forbindelse med f.eks. tilmelding til arrangementer eller fx tilmelding til nyhedsbrev.

Bemærk venligst, at disse ændringer træder i kraft pr. 25. maj 2018.

Med venlig hilsen



Resen – Humlum Kirker